Společná láska k tvoření

Jak to všechno začalo 

Poznaly jsme se vlastně takovou náhodou. Svého času jsem se aktivně věnovala výrobou náramků a v rámci propagace jsem Hanku oslovila, ta mi za náramky přinesla krásný plakátek. Ten mám dodnes za rámem na svém pracovním stole, píše se na něm: Buď milá, buď vtipná, buď SVÁ, no není to boží?
Následně sdílela příspěvek, jak "krasopíše" jednotlivé názvy minerálů, ze kterých jsem jí náramky vyrobila. Úplně mě to okouzlilo. Od té doby Hanku sleduju na Instagramu a hltám její příspěvky o kaligrafii.

Přeju si její písanku.. Ještě ten rok mi ji Ježíšek (brácha) přinesl a s Hankou zjišťujeme, že jsou kolegové v práci. Svět je tak malý...

 

Začínám pracovat u Hanky

Píšu Hance, že kdyby náhodou někdy hledala asistentku, okamžitě se hlásím. Jo, takhle to fakt bylo :-) 
Nějakou dobu poté Hanka opravdu vypisuje výběrové řízení a já se přihlásím. Jdu na schůzku a jsem nervózní před ní i po ní. Několik dní po výběrku mě vybírá. Já mám takovou radost!!!
Od té doby v tom jsme spolu. Po úplných začátcích spolu přidáváme nové produkty a pracujeme na dalších. 

Další průběh

Hanka  vydává svoji první knihu o Krasopsaní na vlastní náklad a e-shop se dál rozrůstá. I když od sebe bydlíme velkou dálku- já na hranici středních a severních Čech a Hanka v Německu, v ničem nám to nebrání. Hanka pořádá kurzy Krasopsaní, e-shopu se dál daří a my vymýšlíme stále něco nového.

Postupně přebírám více zodpovědností až to přerostlo ve správu e-shopu se vším všudy. 

Velká změna a současnost

Někdy na přelomu jara a léta letošního roku nastává čas na nějaký zlom, prostě změnu. Domluvíme se s Hankou na přechodu na novou platformu a zároveň na mém převzetí značky Krasopiska. 

Zhruba od května sedím u počítače a snažím se naučit jak od úplného základu postavit e-shop. Ze začátku jen sedím, koukám do monitoru, nevím nic a nerozumím ničemu. Jsem fakt frustrovaná. Ale už jsem se tak rozhodla, tak to přece nevzdám, ne? 

Sedím teda u počítače dál a dál nevím, ale už je to o trochu lepší, začínám chápat principy a pomalu se do toho dostávám. 

Už zas vím o trochu víc a začínám na tom intenzivně pracovat.

To, co teď čtete, píšu těsně před spuštěním e-shopu.

Jsem nervózní, mám strach. Jednoduše doufám, že nikoho z vás nezklamu a podaří se mi zachovat takový standard, jaký Hanka nastavila. 

S láskou, 

Eliška ❤️

Zpět na blog

Napište komentář